Vyhľadávanie


Článok:Disco Show 2010

27.05.2010 14:45

 

Disco show 2010

Vo víre hudby a tanca

 

Atmosféra plná hudby, tanca, spevu a zábavy obveseľovala mládež 17. 04. 2010 vo Farskom pastoračnom centre od 17:00h do 22:00h.

 

Bola to zábava, kde zneli tóny piesní známych skupín, spevákov a speváčiek. O hudbu sa postaral DJ Mates (Martin Buchta), ktorý má za sebou nejednu tanečnú zábavu, či iné podujatie, kde je úloha DJ dôležitá. Rodičia svojich ratolestí nemali obavy zo zlej spoločnosti. Cieľom Disco Show bolo zabávať sa bez alkoholu a cigariet.

Program tancovačky bol sprevádzaný prekvapeniami a veľkou súťažou. Najväčším prekvapením bola break dance skupina C. B. S. Crew z Krásna nad Kysucou. Ich vystúpenie malo energiu a veľkú chuť vyjadriť pohybom lásku k tancu. V priebehu disco bola vyhlásená súťaž o najlepšieho tanečníka. Skandovaním sa rozhodlo medzi troma adeptmi. Odmenou pre najlepšieho tanečníka boli vecné ceny a exkluzívne lístky na MS vo futbale + letenky a let na MS ponad Alpy. Keďže išlo o zábavu a finančné prostriedky na lístky a letenku to nedovolili, let cez Alpy sa uskutočnil prenesením víťaza ponad 2 malé fľašky alpy. Víťaz si prelet veľmi užíval J

Tí, ktorí potrebovali nasýtiť svoje hladné brušká, mali k dispozícii občerstvenie, ktoré sa ušlo každému. K ponuke bola i hra na kalčete.

 

Zabaviť tancom sa prišli mladí nielen z Krásna. Zavítala k nám mládež z Čadce,zo Zákopčia z Kysuckého Lieskovca,Kysuckého Nového Mesta, Hlohovca či z Prievidze. Niektorých sme sa opýtali na hodnotenie priebehu diskotéky:

 

Laco 18, Zákopčie: „Nebol som tu dlho. Bol som tu len hodinu, ale za tú hodinu, čo som tu bol, by som nezmenil nič. Organizácia výborná, svetlá výborné, dievčatá krásne.

 

Janka 18, Zákopčie: „Bola som tu od začiatku. Program sa mi veľmi páčil a videla som aj špeciálny program, ktorý pre nás pripravil DJ Mates. Myslím si, že ľudia sa zabávali a hudba bola dobrá.

 

Dávid 19, kapela Karmel, Zákopčie: „Ako kapelník, hovorca a líder skupiny Karmel hodnotím túto akciu veľmi dobre. Super ľudia, super DJ Mates. Mali od nás požičané „bedne“ a všetko bolo na jednotku. Ľudia sa zabávali aj bez alkoholu. Prídeme aj nabudúce.

 

Vlado 17, Kysucký Lieskovec: „Konečne nejaká diskotéka. ktorá je bezpečná pre každý ročník, na ktorej sa nepije, nedroguje, na ktorej sa nemusia obávať rodičia o svoje deti. Diskotéka so skvelým dídžejom, so skvelou partiou ľudí a bezpečím.

 

Na záver by sme sa chceli poďakovať nášmu pánovi dekanovi Mgr. Pavlovi Špitovi. Poďakovanie patrí organizátorom: Martinovi Buchtovi,Petrovi Poláčkovi,Lukášovi Gajdošíkoví,Barborke Blažekovej  a všetkým, ktorí sa akokoľvek podieľali na priebehu diskotéky.

 

Na to, ako sa pre Martina Buchtu stala hudba koníčkom a aký dojem v ňom zanechala Disko Show, nám Maťo povedal: „Som naozaj spokojný. Keď sme začínali robiť diskotéky, tu vo farskom pastoračnom centre, netušili sme, že to bude mať až také odozvy. Konečne je v Krásne diskotéka, ktorá je o ozajstnej zábave a nie o alkohole. Rodičia sa nemusia báť o svoje deti. Veľmi ma potešilo, že tu bolo toľko mladých ľudí, ktorí sa prišli zabaviť. Na diskotéku prišlo približne 130 mladých. Ďakujem skvelému tímu, ktorí somnou urobil kus veľkej roboty. Im patrí veľké ďakujem. Budeme sa snažiť aj naďalej robiť takéto super zábavy a nimi baviť mladých ľudí.“

 

Všetci, ktorí si chcú spríjemniť deň tancom a skutočnou zábavou, sú pozvaní na ďalšiu diskotéku vo FPC, o ktorej  Vás budeme informovať na plagátoch. Tešíme sa

 

                                                                     Autor:  Lívia Šusteková