Vyhľadávanie


Dance Explosion

26.02.2011 17:00

 

Dance Explosion

„Dva roky s vami“

Po dlhšom čase sa vám opäť ozývame s ďalšou nadupanou šou, ktorá vypukne 26.2.2011 o 17:00 hod. v FPC. Keďže vás už dva roky zabávame diskotékami, pri tejto príležitosti sme pre Vás prichystali narodeninovú oslavu… Naozaj sa máte načo tešiť!

Ak sa poriadne ponoríte v pamäti, určite si spomeniete, ako sa to všetko začalo. „Diskotéka FPC“ vás zabáva už od 24.februára 2009, kedy sa to všetko začalo naším KARNEVALOM pre deti. Odvtedy sa mnoho zmenilo a my sa snažíme zlepšiť, ako sa len dá…

Pamätáte si Katarínsku zábavu, či Disko Show 2010, Predprázdninovú šou alebo Summer Music 2010 a kopu iných diskoték vo Farskom pastoračnom centre? Ak nie, príďte si zaspomínať s nami 26.februára (sobota) do Farského pastoračného centra (Krásno nad Kysucou). Poďte sa s nami baviť a oslavovať!!!

Nechceme predbiehať, ale náš tím pre vás pripravil naozaj tú pravú narodeninovú oslavu s kopu prekvapení (vrátane občerstvenia v podobe hot-dogov, hranoliek a limonád) pod názvom „DANCE EXPLOSION“.Oprášime staré dobé hity, ktoré nás už bavia 2 roky.Tešíme sa práve na TEBA.

 

                                                                                        Dj Mates a náš tím :D

 

 

KDE SA BUDE DANCE EXPLOSION KONAŤ?

 

 

 

 

PLAGÁT DANCE EXPLOSION: